Duiste zangers en Duitse schlagerzangers Gustaf und Otto, zijn exclusief als feestzangers en artiesten te boeken bij elk artiestebureau. 

Duitse Zangers en Duitse Schlagerzangers Gustaf und Otto. Je kunt deze feestzangers en artiesten boeken via elk artiestebureau of exclusief via deze website.

He hallo, wij zijn Duitse zangers en Duitse Schlagerzangers Gustaf und Otto, die schlager freunde. De enige echte oktoberfeest artiesten en feestzangers, die het altijd weer lukt om op elk feest een gigantisch gezellige sfeer te creëren. Want zeg nou zelf een oktoberfeest zonder Duitse sclagerzangers Gustaf und Otto is toch geen feest.

Ze zeggen toch altijd van oktoberfeesten, dat het gaat om Bier, braadworst en vrouwen in korte dirndl, maar dat is voortaan anders, want het is geworden: Bier, braadworst, Gustaf und Otto en dan komen pas de vrouwen in korte dirndl. Het is een klein verschil, maar met ons wordt het op elk feest wel stukken gezelliger. Want wij zingen als Duiste schlagerzangers namelijk alle grote Duitstalige hits van vroeger, maar deze hebben we dan in een modern jasje gestopt, zodat iedereen ook gezellig met ons mee mag, kan en moet zingen. De grote feest polonaise komt dan uiteraard van zelf. Wij zingen al onze grote feesthits live, en met veel gevoel en overgave. Maar ook het publiek word bij onze meezing show zeer betrokken, want wij maken natuurlijk altijd een grap en een grol, maar wij zoeken ook nog steeds bij elk optreden naar de Peter Maffay of de Marianne Rosenberg van de dag. Wat dat is dat zeggen we niet, maar dat dit leuk en gezellig is, dat weten wij zeker.

Dus heeft u binnenkort een feest te organiseren, en bent u op zoek naar leuke, knappe, gezellige en foute feestzangers, neem dan nu vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden. U kunt onze oktoberfeest meezing show boeken voor 30 of 60 minuten. Dus aarzel maar niet om ons te boeken want onze tarieven zijn zeer gunstig.

U kunt ons inzetten voor: Oktoberfeest, bierfeest, apres ski feest, foutfeest, bruiloft, bedrijfsfeest, personeels feest, carnavals feest, klets avonden, Duitse feest avonden, foute feesten, Hollandse avonden, thema feesten, wijk of buurtfeesten, tuinfeesten, enz, enz.

Duitse zangers Duitse schlagerzangers Gustaf und Otto zijn als oktoberfest of oktoberfeest artiesten te boeken via elk artiestenbureau. Maar ook kun je deze artiesten boeken gewoon als zanger voor elk feest te boeken.

Voor vragen of boekingen bel 0492-236 016 of mail ons geheel vrijblijvend!

Mit Gustaf & Otto ist es immer eine tolle party

Wir sind die schlagerfreunde und singen die größten Partyhits aller Zeiten

Die Schlager freunde

Gustaf und Otto zijn die größten schlagerfreunde allerzeiten. Und wir singen die größten Partyhits

Duitse feesthits

Wij zingen alle grote schlagerhits van: Festival der liebe, Fiesta mexicana, Ich bin wi du, en meer

Oktoberfest zangers

Behalve alle oktoberfeesten en bierfeesten, verzorgen wij ook jouw Apres-ski feest of ander Duits feest.

interactie met publiek

Wij staan bekend om onze geweldige interactie met het aanwezige publiek. 

die größten Partyhits

Elk optreden dat wij geven is altijd een feest der herkenning. Want aale grote schlagerhits komen voorbij.

100% Feestgarantie

Als u ons boekt heeft u altijd 100% feestgarantie. Geen feest, geld kwijt, haha grapje. Dus dat zit wel goed.

Ga hier naar ons YOUTUBE kanaal!