Oktoberfeest zangers Gustaf und Otto

Oktoberfeest zangers "Gustaf und Otto" Die Schlager Freunde

Gustaf und Otto, de enige echte feestzangers voor oktoberfeest, bierfeest en apres-ski party's

He hallo, wij zijn Gustaf und Otto, die schlager freunde. De enige echte oktoberfeest zangers, die het altijd weer lukt om op elk feest een gigantisch gezellige sfeer te creëren. Want zeg nou zelf een oktoberfeest zonder Har und Bar is toch geen feest.

gustaf und otto die schlager freunde duitse feestzangers oktoberfeest artiesten bierfeest duo
Ze zeggen toch altijd van oktoberfeesten, dat het gaat om Bier, braadworst en vrouwen in korte dirndl, maar dat is voortaan anders, want het is geworden: Bier, braadworst, Gustaf und Otto en dan komen pas de vrouwen in korte dirndl. Het is een klein verschil, maar met ons wordt het op elk feest wel stukken gezelliger. Want wij zingen namelijk alle grote Duitstalige hits van vroeger, maar deze hebben we dan in een modern jasje gestopt, zodat iedereen ook gezellig met ons mee mag, kan en moet zingen. De grote feest polonaise komt dan uiteraard van zelf. Wij zingen al onze grote feesthits live, en met veel gevoel en overgave. Maar ook het publiek word bij onze meezing show zeer betrokken, want wij maken natuurlijk altijd een grap en een grol, maar wij zoeken ook nog steeds bij elk optreden naar de Peter Maffay of de Marianne Rosenberg van de dag. Wat dat is dat zeggen we niet, maar dat dit leuk en gezellig is, dat weten wij zeker.

Dus heeft u binnenkort een feest te organiseren, en bent u op zoek naar leuke, knappe, gezellige en foute feestzangers, neem dan nu vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden. U kunt onze oktoberfeest meezing show boeken voor 30 of 60 minuten. Dus aarzel maar niet om ons te boeken want onze tarieven zijn zeer gunstig.

U kunt ons inzetten voor: Oktoberfeest, bierfeest, apres ski feest, foutfeest, bruiloft, bedrijfsfeest, personeels feest, carnavals feest, klets avonden, Duitse feest avonden, foute feesten, Hollandse avonden, thema feesten, wijk of buurtfeesten, tuinfeesten, enz, enz.


Voor vragen of boekingen bel 085-0609040 of mail ons geheel vrijblijvend!